MENU I
Zupa 1 do wyboru:
- Staropolski rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z nutą bazylii
Danie obiadowe 2 rodzaje mięsa do wyboru:
- Pierś panierowana po staropolsku
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem w sosie śmietanowo-winnym
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Bitki wieprzowe duszone w sosie własnym
- Sakiewki drobiowe z pieczarkami i cebulką
- Aromatyczny schab pieczony
- Polędwiczki z pieczarkami
- Zrazy
Dodatki:
puree ziemniaczane
dwa rodzaje surówek
Deser – 2
rodzaje do wyboru:
Szarlotka, Sernik, Zebra, Ciasto marchewkowe, Ciasto bananowe,
Ciasto czekoladowe, Galaretki z owocami
Możliwość wniesienia własnego tortu; serwowanie po stronie restauracji
Napoje:
kawa / herbata, - woda niegazowana z cytryną bez ograniczeń, - soki 0,25 l/ osobę
Kolacja:
- Deska serów i
wędlin z suszoną śliwką - Mini pizze o średnicy 3cm serowe (ciasto
do pizzy posypane parmezanem i oregano) i Margherittki (ciasto do pizzy,
mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią)
-Pomidory z mozzarellą i bazylią - Sałatka z kurczakiem curry lub sałatka z tuńczykiem
- Mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetów) obok sosy pikantny i czosnkowy
- Pieczywo tradycyjne
W cenie: * Przyjęcie
do 3 godzin bez kolacji , do 5 z kolacją * Przystrojenie stołu * Przygotowanie
zastawy pod własny tort
* Obsługa kelnerska
cena bez kolacji 140 zł/os cena z kolacją 195 zł/os
MENU II
Zupa 1 do wyboru:
- Staropolski rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z nutą bazylii
- Barszcz z uszkami
Danie obiadowe 3 rodzaje mięsa do wyboru:
- Pierś panierowana po staropolsku
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa nadziewana szpinakiem w sosie śmietanowo-winnym
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Bitki wieprzowe duszone w sosie własnym
- Sakiewki drobiowe z pieczarkami i cebulką
- Aromatyczny schab pieczony
- Polędwiczki z pieczarkami
- Zrazy
- Devolaj
Dodatki:
puree ziemniaczane, dwa rodzaje surówek
Deser – 2
rodzaje do wyboru:
Szarlotka, Sernik, Zebra, Ciasto marchewkowe, Ciasto bananowe,
Ciasto czekoladowe, Galaretki z owocami
Możliwość wniesienia własnego tortu; serwowanie po stronie restauracji
Napoje:
kawa / herbata, - woda niegazowana z cytryną bez ograniczeń, - soki 0,5 l/ osobę
Kolacja:
- Deska serów i wędlin z suszoną
śliwką
- Tortilla z twarożkiem i szynką
- Mini pizze o średnicy 3cm serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i
oregano) i Margherittki (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i
bazylią)
-Pomidory z mozzarellą i bazylią -
Sałatka z kurczakiem curry lub sałatka z tuńczykiem
- Sałatka grecka - Schab ze śliwką na zimno
- Mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetów) obok sosy pikantny i
czosnkowy
- Pieczywo tradycyjne
W cenie: * Przyjęcie do 3 godzin bez kolacji , do 5 z kolacją * Przystrojenie stołu * Przygotowanie zastawy pod własny tort * Obsługa kelnerska
cena bez kolacji 160 zł/os cena z kolacją 265 zł/os
MENU III
Przystawka do wyboru:
- Carpaccio z pieczonych buraków z orzechami i kozim serem po włosku
- Czekadełka prosto z ognia zapiekane parmezanem
- Klasyczne Caprese
Zupa do wyboru:
- Staropolski rosół z makaronem
- Krem z pomidorów z nutą bazylii
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Aromatyczny Gulasz
Danie obiadowe: mięso na półmiskach 3 rodzaje do wyboru:
- Grillowany łosoś lub Dorsz z pieca z masłem i koperkiem
- Pierś panierowana po staropolsku
- Tradycyjne kotlety mielony z cebulką
- Grillowana pierś w piecu opalanym drewnem
- Pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Karkówka macerowana w musztardzie
- Roladka drobiowa w sosie porowym
- Sakiewki drobiowe z pieczarkami i cebulką
- Aromatyczny schab pieczony
- Medaliony wieprzowe z pieczarkami
Dodatki:
puree ziemniaczane , dwa rodzaje surówek
Deser – 2 rodzaje do wyboru:
- Szarlotka - Sernik - Zebra - Ciasto marchewkowe – Ciasto bananowe - Galaretki z owocami
Napoje
kawa / herbata bez ograniczeń - woda niegazowana z cytryną i miętą bez ograniczeń - soki 0,5 l/ osobę
Kolacja
- Włoskie ciastka z warzywami w
cieście francuskim
- Tortilla z twarożkiem i szynką
- Pasztet drobiowo – wieprzowy
- Roladki z szynki z twarożkiem
- Deska serów z suszoną śliwką
- Deska wędlin z korniszonami
- Mini pizze o średnicy 3cm w dwóch smakach serowe (ciasto do pizzy posypane
parmezanem i oregano) i
Margherity (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią) podane
na drewnianych deskach
- Sałatka z kurczakiem i curry
- Sałatka z tuńczykiem
- Sałatka grecka
- Sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą i śmietaną
- faszerowane pieczarki z mięsem
-Pomidory z mozzarellą i bazylią
- Schab ze śliwką
- Mini piersi z kurczaka w panierce
(forma nuggetsów) obok sosy pikantny i czosnkowy
- Pieczywo tradycyjne
- zupa Bogracz na gorąco
* Przyjęcie do 5 godzin bez kolacji,
z kolacją do 7 godzin * Obsługa kelnerka * Przystrojenie stołu
* Przygotowanie zastawy pod własny tort
cena bez kolacji 220z ł /os cena z kolacją 300 z ł /os
Możliwość domówienia do menu I i II i III:
* Przedłużenie przyjęcia 1h - 80 zł
*Napoje / Sok 1 l – 15 zł
* Przekąski dodatkowe w stół możliwość domówienia:
- Deski serów 800 gram 1600 zł
- Deski wędlin 800 gram 1600 zł
- faszerowane pieczarki z mięsem z 1 kg pieczarek / 120 zł / 10 os.
- mini tortilli z serem rocotto i szynką /160 zł /10 os.
- sztuk przystawki typu "mini pizze" o średnicy 3cm serowe (ciasto do pizzy posypane parmezanem i oregano) i Margherity (ciasto do pizzy, mozzarellą i z sosem pomidorowym i bazylią) 70 zł / 10 os.
- sałatka z kurczakiem i curry / 220 zł / 10 os.
- sałatka grecka / 220 zł / 10 os.
- sałatka śledziowa z jabłkiem, cebulą i śmietaną / 200 zł / 10 os.
- pomidory z mozzarellą i bazylią / 150 zł / 10 os.
- schab ze śliwką ( z 2 kg schabu) / 260 zł /10 os
- mini piersi z kurczaka w panierce (forma nuggetsów) z 2 kg obok sosy pikantny i czosnkowy/ 240 zł / 10 os
- dodatkowa porcja ciasta 120 zł /10 osób
© All rights reserved